Lyckas bättre i livet med ett vitare leende

Vid många tillfällen i livet blir vi bedömda utifrån hur vi ser ut, oavsett om vi vill det eller inte. Oftast handlar det om tillfällen som har en ganska stor påverkan på våra liv och därför kan det vara bra att försöka skapa ett så bra intryck som möjligt för att få ett önskvärt resultat.

Hur ett vitare leende påverkar ditt arbetsliv

Arbetsintervjun är ett typiskt tillfälle då vi blir bedömda rent utseendemässigt. Även om en arbetsgivare ska anställa människor utifrån kompetens, så kommer han eller hon omedvetet att väga in arbetssökarens utseende i kalkylen. Att klä upp sig och göra sig fin räcker tyvärr inte om ditt leende inte är skinande vitt. Tänderna har nämligen en enorm påverkan på hur andra uppfattar oss på ett subtilt plan eftersom det avslöjar en hel del om levnadsvanor och hälsostatus.

Om du ska på en arbetsintervju bör du se till att göra ditt leende vitare så att det matchar din stil. Ett vitt leende och kostym utstrålar säkerhet och hög status. Antingen kan du skaffa ditt vita leende hos tandläkaren eller köpa ett tandblekningskit för hemmabruk.

Hur ett vitare leende påverkar ditt kärleksliv

En vit och fräsch tandrad symboliserar en god hälsa och välstånd. Därför spelar tändernas utseende en mycket stor roll när du dejtar och vill skaffa en partner. Man kan tycka att tänderna inte borde spela någon större roll i dejtingvärlden, men idag går allt i ett högt tempo och därför blir ytliga attribut desto viktigare för att avgöra om en person skulle kunna vara en lämplig partner eller inte.

Se till att du underhåller ditt leende så du alltid är redo för nästa dejt. Använd en tandkräm med blekande egenskaper för tandblekning varje dag och komplettera med ett tandblekningskit då och då för att förstärka effekten. Du kommer garanterat få fler lyckade dejter med ditt vita leende.

Hur ett vitare leende påverkar ditt självförtroende

Det kan finnas många anledningar till varför man känner sig osäker kring sitt utseende och det är många som har komplex för en eller flera kroppsdelar. Att ha komplex över sina tänder kan vara  extra jobbigt då man visar tänderna i många olika situationer och sammanhang. Det kan utvecklas till svåra psykiska handikapp som kan leda till att man undviker att vistas i vissa sociala sammanhang eller ändrar och begränsar sitt beteende på andra sätt.

Även om tandraden inte är helt jämn kan man tjäna väldigt mycket på att göra tänderna några nyanser vitare. Tänderna ser friskare ut och skapar ett bättre helhetsintryck. Med hjälp av smarta tandblekningskit för hemmabruk kan du få ett vitare leende över en helg.